ÖTO İSTİŞARE TOPLANTISINDA

• 23.07.2024
  Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV Ankara ‘da gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı; 22 Temmuz 2024 tarihinde İçişleri Bakanı Sn. Ali YERLİKAYA ’nın katılımı, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ’nun ev sahipliğinde TOBB Konferans Salonun ’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SURAV söz alarak başta yapımı hala devam eden Ödemiş çevreyolu projesinin tamamlanmasının bölge ticari faaliyet döngüsüne katkısından ve Ödemiş şehir içi trafiğinin rahatlamasına destek olacağından bahsetmiştir. Ayrıca Ödemiş'i Aydın’a bağlayan Ovakent yolunun günlük kullanımın en yoğun olduğu yollar arasında olduğundan ve yaşanan kazaların azaltılması amacıyla genişletilmesi konularından destek talep edilmiş olup, Ödemiş Ticaret Odası üyelerinin ve bölgenin sorunları iletilmiştir.
ÖTO İSTİŞARE TOPLANTISINDA