Türkiye-Sudan İş Forumu

• 18.07.2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, “Lojistik, Ekonomi ve Yatırım” temasıyla “Türk-Sudan İş Forumu/Fuarı”nın, “Asfex Forum Expo” isimli organizatör eliyle 24-25 Temmuz 2024 tarihlerinde “İstanbul Pullman Konferans Merkezi”nde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Sudan’dan söz konusu etkinliğe katılımı öngörülen firmaların listesi ve etkinliğe yönelik diğer belgeler ekte sunulmakta olup, ayrıntılı bilgi için organizatör şirket “Asfex Forum Expo” (Tel: 0 554 017 0000, 0 342 255 5556, E-posta: info@asfex.com) ile irtibata geçilmesi mümkündür.

Türkiye-Sudan İş Forumu