Haberler

GLOBAL E-TİCARET FIRSATLARI SEMİNERİ

  • 02.05.2024
  • odemis
Gelişen ve büyüyen yeniliklerle İnternet üzerinden satış tüm dünyada ticaret alışkanlıklarını değiştirdi. E-Ticaret hayatımızın olmazsa olmazlarından biri oldu. E-ticaret, yeni başlayanların, küçük işletmelerin ve büyük şirketlerin ürünlerini geniş ölçekte satmalarına ve dünya çapındaki müşterilere ulaşmalarına olanak tanımaktadır.

Hem bireysel hem de işletmeler tarafından kullanılan en popüler online pazarlardan biri olan dünyanın en büyük e-ticaret platformu olan Amazon, bireylerin veya işletmelerin online ürün satmalarını veya sergilemelerini sağlıyor. Dünyadaki hemen hemen her ülkeye ürün gönderebiliyor. Ayrıca, işletmeler ve bireyler için yazılım ve altyapı çözümleri de sunuyor.
Bu nedenle Ödemiş Ticaret Odası olarak 02.05.2024 Perşembe günü Saat 19:00’da Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda E-Ticaret Fırsatları Semineri düzenlenecektir. Konunun Uzmanı Anıl Demir’in sunumlarıyla Amazon’da satış nasıl yapılır gibi birçok konuya değinilecektir.
Seminer ücretsiz olup tüm herkes davetlidir.


GLOBAL E-TİCARET FIRSATLARI SEMİNERİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam