ÖTO MECLİSİ ANKARA'DA MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’NDE

• 25.12.2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara’da Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri gerçekleşti.Oda Başkanımız İbrahim SURAV, Meclis Başkanımız Arif BASMACI, Meclis Üyelerimiz H.Selçuk BÜTÜN, Sinan DÜNDAR, Tevfik Can KİRAZ, Barış YILMAZ, Sadık GÜLLÜ, Zekeriya KARABIYIK, Osman HALICI, Olgun BALLI, Hurşit NALLI, Metin DURSUN ve Genel Sekreter Adnan BENGİ katıldılar. İki gün boyunca TOBB İkiz Kuleler’de devam eden programda Oda Meclis Üyelerimiz TOBB’un kurumsal yapısı, Türkiye ve Dünya Ekonomisi’ndeki Güncel Gelişmeler, Türkiye ve Dünya Ekonomisi’ndeki Dönüşüm, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Protokol Kuralları, İş Hayatında İletişim gibi birçok başlıkta eğitim aldılar. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’da Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katılarak yaptığı konuşmasında; bu bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu, TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirterek Meclis Üyelerine Teşekkürlerini iletti.
ÖTO MECLİSİ ANKARA'DA MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’NDE