Dost Ülke Vatandaşları ve Tüzel Kişiliklerinin Rusya'da Banka Hesabı Açmalarının Kolaylaştırılması Hk.

• 15.11.2023
Sayın Üyemiz; Moskova Ticaret Müşavirliği'nden alınan yazıya atfen Rusya Federasyonu Hükümetine ait internet sayfasında dost ülke vatandaşları ve tüzel kişilerinin RF'de iş kurmalarını kolaylaştıracak bir takım kararlar alındığı ülkemizinde aralarında bulunduğu anılan ülke vatandaşları ve tüzel kişilerinin RF bankalarında hesap açmalarının kolaşlaştırılmasının amaçlandığı bunun için söz konusu kişilerin kendi ülkelerinde bulunan finansal kuruluşlara gerekli belgeleri sunmak suretiyle RF bankalarında hesap açmalarının mümkün olmayacağı belirtilmektedir.