5. ECO İş Forumu, Taşkent/Özbekistan

• 01.11.2023
Sayın Üyemiz; Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO) İş Forumu Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 8 Kasım 2023 tarihinde, Intercontinental Taşkent Hotel'de düzenlenecektir.
ECO üyesi ülkeler olan Azerbaycan, İran Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Tacikistan, Türkmenistan ve ülkemizden iş çevrelerinin bir araya gelmesinin planlandığı İş Forumuna katılım ücretsiz olup, İş Forumu'nun programı ekte iletilmektedir. Forumda Türkçe tercüme olması öngörülmekedir. Katılımcıların Özbekistan'a gerçekleştirecekleri seyahat (otel, uçak ve transfer) organizasyonunun kendileri tarafından yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.

5. ECO İş Forumu, Taşkent/Özbekistan