Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA DEVLET DESTEKLERİ VE TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ.

  • 13.10.2023
  • odemis
Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonu’nda “Devlet Destekleri ve Teşvikleri Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.
12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 19:00’de düzenlenen seminer İş Akademisi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri yetkilisi/KOBİ Danışmanı Gizem Altıkulaç KAYGAN sunumuyla gerçekleşti.
Yapılan seminerde KOSGEB – Girişimcilik Teşvikleri, İhracat Destekleri, Yatırım Teşvik Sistemi, Bakanlık Destekleri, Marka Tescil İşlemleri konu başlıkları ele alındı. Destek verilen konular, projeler ve sektörler bazında AR-GE, ÜR-GE ve inovasyon destek programı gibi büyük çaplı desteklerin detaylarını da paylaştığı kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Sistem kapsamında vergi muafiyetleri, yatırım teşvik belgesi, faiz veya kâr payı destekleri, 2-3-4-5. olarak adlandırılan bölgesel yatırım teşviklerinin avantajları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Odamız Üyesi firmaların destek ve teşviklerden yararlanmaları adına yapmaları gerekenler, sahip olmaları gereken nitelikler ile kurumların devam eden programları, bu zamana yapılan faaliyetler ve yeni programlar hakkında bilgiler verildi.
Oda Başkanı İbrahim SURAV; Üyelerimiz, kooperatifler, girişimciler ve mali müşavirlerin katıldığı bu seminer “İşletmelerin büyüyüp gelişebilmesinde KOSGEB ve ilgili bakanlık destekleri hayati bir rol oynuyor. Biz de Oda olarak, bu devlet desteklerine ulaşmanın aslında sanıldığı kadar zor olmadığını göstermeye çalışıyoruz. Bu yüzden böyle bilgilendirici bir seminer organize etmek ve destekler hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşmak istedik. Bütün katılımcılara teşekkür ederiz” dedi.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA  DEVLET DESTEKLERİ VE TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA  DEVLET DESTEKLERİ VE TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam