Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA TRENDYOL İLE E-TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

  • 27.09.2023
  • odemis
Gelişen ve büyüyen yeniliklerle İnternet üzerinden satış tüm dünyada ticaret alışkanlıklarını değiştirdi. E-Ticaret hayatımızın olmazsa olmazlarından biri oldu. E-ticaret, yeni başlayanların, küçük işletmelerin ve büyük şirketlerin ürünlerini geniş ölçekte satmalarına ve dünya çapındaki müşterilere ulaşmalarına olanak tanımaktadır.

Bu sebeple Trendyol iş birliği ile E-Ticaret Bilgilendirme Semineri 20 Eylül Çarşamba günü Saat 14:00’de Ödemiş Ticaret Odası konferans salonunda Trendyol Ege Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticileri Ahmet Çağatay ARSLAN ve Türkiz Orçun YILDIRIM’ın sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Seminerde konunun uzmanları tarafından Trendyol e-ticaret platformunda mağaza açma koşulları, görünürlük kazanma yolları, mağazaya ziyaretçi çekme yöntemleri ile Trendyol’un sunduğu avantajlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Seminerde, kadın girişimciler ile kadın kooperatiflerine verilen üyelik fırsatlarının detaylarını aktarılırken, katılımcıların platforma katılım şartları, iade koşulları, güvenlik hususları, sitede hesabı bulunan işletmelerin algoritma açısından öne çıkmak için yapmaları gerekenler, Trendyol destek hatları ve müşteri yorumlarının önemi hakkındaki sorularını da cevaplandırıldı.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim SURAV;

“Günümüzde e-ticaret platformları üzerinden yapılan satışlar, firmaların geniş kitlelere ulaşmasında en etkin yöntem. Özellikle kadın girişimcilerimiz, küçük girişimciler bu platformlar aracılığıyla geniş kitlelere ulaşarak, ticaret ağlarını genişletiyorlar. E-ticaret platformları da kendi portföylerini genişletmek amacıyla ve kurumsal stratejileri çerçevesinde kadın girişimcilere ya da yöresel ürün üreticilerine çeşitli fırsatlar sunuyorlar. Dijital mecraların günümüz ticari hayatındaki öneminin giderek arttığına dikkat çekerek, Oda olarak e-ticaret platformlarını ÖTO üyeleri ve girişimcilerle buluşturmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Katılımcıların sorularının da cevap bulduğu verimli bir seminer oldu. E-ticaretin gelişmesine yönelik faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA TRENDYOL İLE E-TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam