Pakistan Ekonomisinin Ana Sektörlerinde Yatırım Fırsatları Duyurusu

• 22.09.2023
Sayın Üyemiz; Pakistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu'ndan alınan 13.09.2023 tarihli yazı.
İlgide kayıtlı yazıda, Pakistan Hükümeti tarafından tarım, bilgi teknolojisi, madenler & mineraller ve enerji olarak belirlenen ana sektörlere yatırım yapmaya ilgi duyan yatırımcılarla aktif olarak
iletişim kurmayı amaçlayan Özel Yatırım Kolaylaştırma Konseyi (SIFC) kurulduğu ve belirtilen sektörlerde işbirliği arayan yatırımcılar için önemli fırsatlar sunan platforma https://www.sifc.gov.pk/ adresinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.
Ayrıca detaylı bilgi ve destek için Pakistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu'na trade@pakconsulateistanbul.com e-posta adresi üzerinden ulaşılabilecektir.
 Pakistan Ekonomisinin Ana Sektörlerinde Yatırım Fırsatları Duyurusu