Türkiye- Bahreyn 8. Dönem KEK Toplantısı

• 21.09.2023
Sayın Üyemiz; Ticaret Bakanlığı'nın 14.09.2023 tarih ve 00088834709 sayılı yazı İlgide kayıtlı yazıda, Eş başkanlıkları Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek ve Bahreyn Finans ve
Milli Ekonomi Bakanı Sheikh Salman bin Khalifa Al Khalifa tarafından yürütülen Türkiye-Bahreyn 8. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısının, 17-18 Ekim 2023 tarihinde, İstanbul'da
gerçekleştirileceği bildirilmekte ve akabinde KEK toplantısında imzalanması öngörülen Protokole derç edilmesine fayda görülen hususlara ilişkin bilgi notu talep edilmektedir. Bu itibarla konunun ilgili üyelerinize duyurularak gündeme getirilmesinde fayda görülen hususlara ilişkin bilgi notlarının en geç 25 Eylül 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, Birliğimize (belgin.eserdag@tobb.org.tr) iletilmesi rica olunur.
Türkiye- Bahreyn 8. Dönem KEK Toplantısı