Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN ÖĞRENCİLERE OKUL ÇANTASI YARDIMI

  • 05.09.2023
  • odemis
Ödemiş Ticaret Odası olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi şartlarda yetişmesi, eğitim ve öğretimlerine devam etmesi için gerekli desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu amaçla Ödemiş Belediyesi’nin başlattığı Eğitim Yardımı projesine Odamız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katkılarıyla temin edilen, ilköğretim öğrencilerinin kullanımına uygun beslenme ve okul çantası yardımında bulunduk.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim SURAV;
“2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başladığı bugünlerde her yıl Oda olarak önem verdiğimiz Eğitim yardımlarında amacımız öğrencilerimizin başarılı ve mutlu bir öğretim hayatı geçirmeleri, kaliteli eğitim almaları bizlerin en büyük mutluluğudur. Bu sebeple Ödemiş Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan eğitim yardımları projesine bizde Ödemiş Ticaret Odası ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz olarak 150 adet beslenme ve okul çantası yardımında bulunduk. Tüm öğrencilerimize okul hayatında başarılar diliyoruz. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ülkemize, milletimize, öğretmen ve milli eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum” dedi.



ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN ÖĞRENCİLERE OKUL ÇANTASI YARDIMI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam