Texworld Evolution New York City 2024 Winter Fuarı Duyurusu

• 24.08.2023
Sayın Üyemiz; İstanbul Ticaret Odasının 18.08.2023 tarih ve 87378 sayılı yazısı İlgide kayıtlı yazıda, İstanbul Ticaret Odası tarafından, 2020 yılından itibaren Fransa'nın Paris şehrinde
gerçekleştirilen "Texworld Paris Fuarı" Türkiye milli katılım organizasyonlarında katılımcı ve ziyaretçi grafiğindeki artış ve katılımcı firmaların memnuniyeti doğrultusunda, Amerika Birleşik Devletleri'nin New
York şehrinde gerçekleştirilen "Texworld Evolution New York City Fuarı" Türkiye milli katılım organizasyonunun düzenlenmeye başlandığı bildirilmektedir.
Yazıda devamla, dantel, denim, elyaf, gömleklik, ipek, jakarlı, keten, nakış, örme, pamuk, perdelik, suni kürk, yün vb. kumaşların sergileneceği Fuarın, 22-24 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Detaylı yazıya linkten ulaşabilirsiniz.
Texworld Evolution New York City 2024 Winter Fuarı Duyurusu