Haberler

Azerbaycan Alat Serbest Ekonomik Bölgesi Tanıtım Toplantısı hk.

  • 02.06.2023
  • odemis
Sayın Üyemiz; 7 Haziran 2023 Çarşamba günü, 10.00-12.00 saatleri arasında, Ankara Sanayi Odası'nda, Azerbaycan Alat Serbest Ekonomik Bölgesi Tanıtım Toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Alat Serbest Ekonomi Bölgesi, 2020 yılında Bakü'de Hazar Denizi kıyısında yer alan Alat yerleşim alanında ticaret ve lojistik merkezi olarak kurulmuştur. Toplamda 858 hektar alana sahip olan bölgenin 198 hektarı
kapsayan ilk bölümü 2022 yılında işletmeye geçmiştir. Bölge stratejik bir konumda bulunması nedeniyle Azerbaycan'ın petrol dışı sektörlerine yerli ve yabancı yatırım çekmeyi hedeflemektedir. Ayrıca söz konusu
Bölgede faaliyet gösterecek olan yatırımcılara KDV, stopaj, kurumlar vergisi ve kişisel gelir vergisi muafiyeti, kâr transferinin serbest bırakılması gibi avantajlar sağlanacağı ifade edilmektedir.
Katılım sağlayacak olan firmaların aşağıda belirtilen internet adresinde yer alan kayıt formunu doldurması gerekmektedir.
Kayıt formu: www.aso.org.tr/form/alat-serbest-ekonomik-bolgesi-afaz-hakkinda-bilgilendirme-toplantisi-

Bilgilerinize Sunarız.
Azerbaycan Alat Serbest Ekonomik Bölgesi Tanıtım Toplantısı hk.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam