Haberler

Hidrojen Görev Gücü Duyurusu

  • 29.05.2023
  • odemis
Sayın Üyemiz; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Birliğimize ilettiği yazıda; Bakanlık ve Federal Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanlığı arasında "Yeşil Enerji Alanında İş Birliği Niyet Beyanı" imzalandığı ve bu Beyan
kapsamında yeşil hidrojen alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin ve bu alanda karşılıklı bilgi ve teknoloji alışverişinin desteklenmesinin hedeflendiği bildirilmektedir.
İşbirliği kapsamında; yeşil hidrojenin üretimi, işlenmesi, depolanması, kullanımı ve taşınması ile ilgili hem araştırma ve geliştirme hem de ticari projelerin uygulanmasını teşvik etmek konularında anlaşmaya varılmıştır.
Anlaşmaya varılan konuların uygulanması için iki ülke temsilcileri tarafında ortaklaşa yönetilecek olan "Hidrojen Görev Gücü" oluşturulmuştur.
Bu çerçevede; Hidrojen Görev Gücü çalışmaları kapsamında ele alınmasını talep ettiğiniz öncelikli çalışma konuları hakkında görüş, öneri ve değerlendirmelerinizin en geç 14 Haziran 2023 tarihine kadar iletebilirsiniz.

Bilgilerinize Sunarız.
Hidrojen Görev Gücü Duyurusu

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam