Ticaretin Kolaylaştırılması Konusunda Bölgesel Farkındalık Toplantılar

• 11.05.2023
Sayın Üyemiz; Ticaret Bakanlığı'ndan alınan 04.05.2023 tarihli ve 85050306 sayılı yazı. İlgi'de kayıtlı yazıda, Ticaretin Kolaylaştırılması Türkiye Stratejisi ve Beş Yıllık Eylem Planı'nın 30. maddesi
çerçevesinde bölgesel farkındalığın artırılmasına yönelik yıllık bölgesel istişare toplantılarının planlandığıbildirilmektedir. Bu kapsamda, ticaretin kolaylaştırılması hakkında bilgilendirme yapılması ve farkındalık oluşturulması, Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün (İzmir) uygulamalarının anlatılması ve saha temsilcileriyleistişare yapılabilmesi amacıyla, 26 Mayıs 2023 tarihi saat 11.00'de Ege İhracatçı Birlikleri 5. Kat Büyük Toplantı Salonu'nda bir toplantı gerçekleştirileceğine dair bilgi Ticaret Bakanlığı'ndan alınmıştır.

Bilgilerinize Sunulur.
 Ticaretin Kolaylaştırılması Konusunda Bölgesel Farkındalık Toplantılar