• 25.01.2023
ÖTO İZMİR İŞ İNSANLARI TOPLANTISIN’DA

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV, Meclis Başkan’ı Arif BASMACI ve Genel Sekreter Adnan BENGİ, T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Dr. Nureddin NEBATİ’nin teşrifleriyle, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası ve Ege İhracatçı Birlikleri’nin müşterek ev sahipliğinde 24 Ocak 2023, Salı günü Swiss Otel Büyük Efes İzmir’de gerçekleşen “İzmir İş Dünyası Toplantısı”na katılım sağladı.

İzmir iş dünyası insanlarının katılım sağladığı toplantıda sektörlerin son durumları istişare edildi, talepler ve çözüm önerileri dinlendi. Ödemiş Ticaret Odası olarak üyelerimizin ve sorumluluk sahamızın sorunlarını ve çözüm önerilerini Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim SURAV aracılığı ile rapor halinde ilettik.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV yapılan toplantı ile ilgili;

“Bugün yapılan toplantıda, bir çok iş kolundan iş insanları ile bir araya geldik. Sektörlerimizin sorunlarını dinleyerek hep birlikte çözüm önerileri üretmeye çalıştık ve ekonomimize katkı sağlayacağını düşündüğümüz konulara değindik. Ödemiş Ticaret Odası olarak biz de üyelerimizin taleplerini bir kere daha dile getirdik ve Sayın Bakanımıza hazırladığımız raporu da sunduk. İlgili konuların en kısa zamanda neticelenmesi ve üyelerimiz için olumlu sonuçlanması için elimizden gelen gayretin fazlasını yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Toplantı ile ilgili T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Dr. Nureddin NEBATİ ;

“İzmir’de, ülkemizin hem siyasi hem de ekonomik bağımsızlığının temellerinin atıldığı bu gazi ve güzide şehrimizde, İzmirli iş insanlarımızla bir araya gelerek verimli görüşmeler gerçekleştirdik.
Son 20 yılda ihracatını tam 6 kat artırarak 16,9 milyar dolara çıkaran İzmir’imizi ve tüm İzmirli iş insanlarımızı tebrik ediyor, her birinin Türkiye Yüzyılı’nın inşasında önemli roller üstleneceğine can-ı gönülden inanıyorum” dedi.