• 25.01.2023
ÖTO’ DA TİCARETTE DİJİTAL PAZARLAMA SEMİNERİ

Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonu’nda Dijital Pazarlama Danışmanı Emre GÖKŞİN’in sunumuyla Ticarette Dijital Pazarlama semineri yapıldı.

İnternetin hayatın her alanına girmesi ve sosyal ağların artışı ile dijital pazarlamanın aktif olarak kullanılması firmalar için önemli hale gelmiştir. Bu nedenle yapılan seminerde, potansiyel müşteriye, daha doğru bir kitleye, daha hızlı ve daha etkili ulaşabilmek için dijital pazarlamanın doğru ve etkin kullanımı anlatıldı. Firmaların kullanabileceği dijital pazarlama platformları gösterildi.

Seminer sonunda katılımcıların soruları yanıtlandı ve sektörlerinde dijital pazar kullanımı üzerine tavsiyelerde bulunuldu.

Konuşmacımız aynı zamanda Udemy eğitim platformunda dijital pazarlama eğitimleri vermektedir. Udemy, yetişkinlere ve öğrencilere yönelik, alanında profesyonel gönüllü eğitmenler tarafından oluşturulan kursları içeren eğitim teknolojisi, kitlesel çevrimiçi açık ders ve bir çevrimiçi öğrenme platformudur. Seminer sonunda da üyelerimizin 5 gün süre ile ücretsiz olarak bu platformda bulunan dijital pazarlama eğitimlerinden faydalanabilmesi için kod tanımlaması iletilmiştir.

Daha sonrasında Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV ve Meclis Başkan’ı Arif BASMACI konuşmacı Emre GÖKŞİN’e seminere katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.