• 24.01.2023
İZMİR MİLLETVEKİLİ HAMZA DAĞ STK BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza DAĞ, İlçemizde faaliyet gösteren STK temsilcileri ile bir araya geldi.
Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV’ın katılım sağladığı toplantıya, Ödemiş Kaymakam’ı Sayın Fatih AKSOY ve Ödemiş STK Temsilcileri de katıldı.
“STK'larımızın demokrasinin işleyişi noktasında sunduğu katkının ve sahip olduğu önemin farkındayız. Bu bilinçle, Türkiye Yüzyılı'nda sivil toplumu ve siyaseti hep birlikte güçlendireceğiz” diyen İzmir Milletvekili Hamza DAĞ, STK Başkanlarının ilettiği talepleri dinledi.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV yapılan toplantıyla ilgili,

“Bu gibi toplantıların yapılması ve taleplerin direk iletilmesi çok önemli. Bizler de üyelerimizin ilettiği talepleri dile getiriyoruz. Ürettiğimiz çözüm yollarını da sunarak üyelerimiz için olumlu sonuç almaya çalışıyoruz” dedi.