KOBİ Bilgilendirme Toplantısı Hk.

• 09.01.2023
Sayın Üyemiz,

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, KfW Kalkınma Bankası tarafından yönetilen ve KOSGEB tarafından yürütülen FOSTER Projesi kapsamında ilimizde;

C- İmalat (C-21 -Temel eczacılık ürünlerinin ve eczacılığa ilişkin malzemelerin imalatı ;
C-26 Bilgisayarların, elektronik ve optik ürünlerin imalatı;
C-30.3 Hava taşıtları ve uzay araçları ile bunlarla ilgili makinelerin imalatı)
J-61 Telekomünikasyon
J-62 Bilgisayar programlama, danışmanlık ve ilgili faaliyetler
J-63 Bilgi Hizmetleri Faaliyetleri
M-72 Bilimsel araştırma ve geliştirme faaliyetleri

NACE kodlarına sahip işletmelerimiz için bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı 9 Ocak 2023 tarihinde 13:30- 17:00 saatleri arasında MUSİAD İZMİR'de yapılacaktır.

Toplantıda Proje kapsamında yürütülen iki program tanıtılacaktır:

1)      İstihdam Taahhütlü KOBİ Finansman Destek Programı: Toplam 30 milyon Avro destek bütçesi olan Program kapsamında KOBİ’lere 2.5 milyon liraya kadar, 24 ay vadeli ve 8 eşit taksit geri ödemeli faiz/kar payı desteği imkanı sunulmaktadır.

2)      İstihdam Taahhütlü KOBİ Destek Programı: Toplam 35 milyon Avro destek bütçesi olan Program kapsamında KOBİ’lerin “Rekabetçiliği Geliştirme ve İstihdamın Artırılması” ana teması çerçevesinde belirlenen çağrı konularıyla ilgili hazırlayacakları projeler desteklenecektir. KOBİ’ler toplam 1 milyon liraya kadar geri ödemesiz destekten faydalanabilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

KOBİ Bilgilendirme Toplantısı Hk.