• 05.01.2023
ÖTO YARINLARA İZ BIRAK PROJESİ FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİNE KATILDI

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevdet AYDIN, Olgun BALLI, Osman HALICI, Tevfik Can KİRAZ ve Genel Sekreter Adnan BENGİ Ödemiş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin fidan dikim etkinliğine katılım sağladı.

Ödemiş Kaymakamlığının destekleri ile Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin gerçekleştirdiği “Yarınlara İz Bırak” projesinin açılış konuşmasını Ödemiş Kaymakamı Sayın Fatih AKSOY gerçekleştirdi. Ödemiş İlçe Tarım ve Orman Müdür’ü Ömer Faruk TUTAR ve Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin de katılım sağladığı etkinlikte daha sonrasında fidan dikimi yapıldı.