• 05.01.2023
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜÇÜKBAŞ HAYVAN DAĞITIM TÖRENİ

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevdet AYDIN, Olgun BALLI, Osman HALICI, Meclis Üyesi Mustafa GERÇEK ve Genel Sekreter Adnan BENGİ İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin küçükbaş hayvan dağıtım törenine katılım sağladı.

Üreticiye destek ürüne bereket amacıyla kırsal kalkınmada büyümek ve güçlenmek için üreticilere küçükbaş hayvan dağıtımının yapıldığı tören, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa ÖZUSLU ve Ödemiş Belediyesi Mehmet ERİŞ’in açılış konuşmaları ile başladı.

“Başka bir tarım mümkün, üretici doğduğu yerde doyacak” diyen İzmir Büyükşehir Belediye’sinin destekleriyle küçükbaş hayvancılığın desteklenmesi projesi her geçen yıl üreticilerle buluşarak büyümektedir. Bugüne dek binlerce küçükbaş hayvan dağıtımı yapılan projenin 2023 yılı ilk etabında, eğitimlerini tamamlayan üreticilere koyunları ve koçları kura çekilerek teslim edildi.

Yapılan proje ile ilgili Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV,
“Tarımın olmadığı, hayvancılığın olmadığı bir yerde kalkınmadan söz edebilmemiz çok zordur. Bölgemiz tarım ve hayvancılığa en uygun yerlerden biridir ve bu alanda yapılan her destekleme geleceğimiz için çok önemlidir. Üreticimize ve projeye destek veren herkesi çalışmalarından dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.