Türkiye Savunma Sanayi Meclisi Toplantısı Hakkında

• 20.12.2022

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gelen yazıda;

TOBB bünyesinde yer alan Türkiye Sektör Meclislerinin etkin bir şekilde faaliyetlerine devam ettiği belirtilmektedir.

Bu çerçevede, TOBB çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Türkiye Savunma Sanayi Meclis toplantısının Meclis Başkanı Sn. Prof. Dr. Haluk Görgün Başkanlığında, TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve SSB Başkanı Sn. Prof. Dr. İsmail Demir'in katılımlarıyla 21 Aralık 2022, Çarşamba günü saat 14.00'da TOBB Konferans Salonunda gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Toplantıya savunma sanayi alanında iştigal eden Meslek Komitesi / Meclis Üyelerinin katılımı mümkün olup, http://savunmameclis.tobb.org.tr adresinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Ayrıca, toplantıda söz alma talebi bulunan üyelerimizin; TOBB’a iletilmek üzere ekli formu doldurarak konularıyla birlikte 19 Aralık 2022, Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza (ticaretgelistirme@ebso.org.tr)   göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Türkiye Savunma Sanayi Meclisi Toplantısı Hakkında