• 16.12.2022
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA BÖLGE EKONOMİSİ VE GELECEĞİ KONUŞULDU

Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonun’da Ödemiş Ticaret Odası Akademik Danışmanı Prof. Dr. C Coşkun KÜÇÜKÖZMEN’ in sunumu ile “Bölge Ekonomisi ve Geleceği” konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Yapılan bilgilendirme seminerinde, Türkiye Ekonomisi, İzmir İli Genel Görünüm ve Kıyaslamalı Analizi, Ödemiş İlçesi Genel Görünüm ve Kıyaslamalı Analiz, Yeşil Mutabakatı ve Sınırda Karbon Düzenlemesi ile ilgili konulara değinildi.

Seminer sonunda üyelerimizden gelen sorular cevaplandı. Katılan üyelerimize ve katkılarından dolayı da Sayın Prof. Dr. C Coşkun KÜÇÜKÖZMEN’e teşekkür ederiz.