• 29.11.2022
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevdet AYDIN, Tevfik Can KİRAZ ve Genel Sekreter Adnan BENGİ, Ödemiş Ticaret Borsa Başkan’ı Latif AKA’yı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Birliğimiz çatısı altında önemli ve kardeş iki kurum olarak, Ödemiş’imiz için yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüşüldü, istişarelerde bulunuldu.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV ve Ödemiş Ticaret Borsa Başkanı Latif AKA yaptıkları ortak açıklamada, Kurumlarımız arasında gerçekleştireceğimiz karşılıklı ziyaretler, gücümüzü birlikteliğimizden aldığımız üyelerimiz için iş geliştirme ve yeni pazarlara açılabilme adına faydalı olacağı inancındayız. Bölgemiz için yapılacak ortak çalışmalar için Oda ve Borsa olarak her zaman birlikte hazırız dediler.

Misafirperverlikten dolayı Ödemiş Ticaret Borsası’na teşekkür ederiz.