• 17.11.2022
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TOBB ZİYARETİNDE

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SURAV, Meclis Başkanı Arif BASMACI, yönetim kurulu üyeleri Osman HALICI, Cevdet AYDIN, H.Selçuk BÜTÜN, Seçkin ÖNER, Tevfik Can KİRAZ, Meclis Üyeleri Ali YAPAROĞLU, Metin ÖZER, Hurşit NALLI, Zekeriya KARABIYIK, Sema ÖZKUL, Bülent EKER, Sinan DÜNDAR, TOBB Delegesi Metin DURSUN ve Genel Sekreter Adnan BENGİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İbrahim SURAV, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Ödemiş’te seçimimiz gayet demokratik geçti. Tek liste girmemize rağmen üyelerimizden katılım beklentinin üzerindeydi. Ödemiş’teki üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün sağ olsun Rıfat Başkanımız bizi çok iyi karşıladı. Ödemiş derdiyle dertleniyor. Biz Başkanımızdan çok memnunuz. Mayıs ayında biz Başkanımızın arkasında destekçisiyiz. İnşallah Başkanımızı tekrar başımızda görmek istiyoruz”.

Ziyaret sonunda Ödemiş Ticaret Odası olarak Sayın Birlik Başkanımız’a Ödemiş’ imizin değerli sanatçısı Mustafa Ali Kasap’ın yağlı boya Atatürk portresi hediye edildi.