• 17.11.2022
ÖDEMİŞ BELEDİYESİ’NDEN ÖDEMİŞ TİCARET ODASINA ZİYARET

Ödemiş Belediye Başkan’ı Mehmet ERİŞ, Başkan Yardımcısı Özay KAPTAN ve Özel Kalem Müdürü Levent BAŞER, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV’a, Meclis Başkan’ı Arif BASMACI’ ya ve Meclis Üyelerine görev tebrik ziyaretinde bulundu.

Gelen heyeti, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV, Meclis Başkan’ı Arif BASMACI, Yönetim Kurulu Üyeleri H.Selçuk BÜTÜN, Cevdet AYDIN, Seçkin ÖNER, Meclis Üyelerinden Metin DURSUN, Sema ÖZKUL, Mustafa GERÇEK, Bülent EKER ve Genel Sekreter Adnan BENGİ karşıladı.

Ödemiş Belediye Başkan’ı Mehmet ERİŞ, yeni göreve gelen Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV’ı ve Meclis Başkan’ı Arif BASMACI’yı tebrik ederek, yeni meclis üyelerine başarı dileklerinde bulundu.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, kurumlar arası ortak çalışmalarda Ödemiş’in faydasına olacak her projede bulunmaktan mutlu olacaklarını iletti.