Türkiye-Fransa VII. Dönem ETOK-JETCO Toplantısı

• 15.11.2022
Sayın Üyemiz,

İlgi : Ticaret Bakanlığı'nın 10.11.2022 tarih ve E-76552293-724.01.01-00079865031 sayılı yazısı.
İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Fransa Yedinci Dönem Ekonomi ve Ticaret Ortaklık Komitesi (ETOK)
Toplantısının, Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet MUŞ ve Fransa'nın Dış Ticaret, Ekonomik Çekicilik ve
Yurtdışındaki Fransız Vatandaşlarından Sorumlu Bakan Sayın Olivier BECHT'in eşbaşkanlıklarında, 30
Kasım 2022 tarihinde Paris'te gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinizi ve Birliğimizce hazırlanacak bilgi notuna ilave edilmek üzere Fransa ile karşılaşılan sorunlar,
çözüm önerileri ve gündeme getirilmesinde fayda görülen diğer hususlara ilişkin Odanız/Borsanız görüşlerinin
18 Kasım Cuma gününe kadar Birliğimize iletilmek üzere Odamıza (odemisto@tobb.org.tr) iletilmesini rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.
Türkiye-Fransa VII. Dönem ETOK-JETCO Toplantısı