• 04.11.2022
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÖDEMİŞ SÜS BİTKİLERİ ve FİDANCILIK SERGİSİNDE

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV, Meclis Başkan’ı Arif BASMACI, Yönetim Kurulu Üyeleri H.Selçuk BÜTÜN, Cevdet AYDIN, Meclis Üyesi Sinan DÜNDAR ve Genel Sekreter Adnan BENGİ, İlçemizde 17.si düzenlenen Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’nin açılışına katılım sağladı.İzmir Milletvekili Mahir POLAT’ ın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan’ı Tunç SOYER’ in , Ödemiş Kaymakam’ı Fatih Aksoy’un, Ödemiş Belediye Başkan’ı Mehmet ERİŞ’ in, Beydağ Belediye Başkan’ı Feridun YILMAZLAR’ ın da açılışa katıldığı sergi 3 – 6 Kasım tarihleri arasında Ödemiş Açık Fuar alanında ziyaretçilerini bekliyor olacak.

İlki 2004 yılında düzenlenen sergi organizasyonu her yıl Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği tarafından düzenlenmektedir, sektörün ilk toplanma merkezi olup kendinden sonraki sergi, fuar ve organizasyonlara rehberlik etmiş öncü konumdadır.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV düzenlenen sergi ile ilgili;
“ Yeşil endüstrinin merkezi haline gelen Ödemişimizde yaklaşık 100 firmanın katılımcı olarak yer aldığı sergi üretici ile türeticinin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Bölgemizde Süs bitkileri ve fidancılık sektöründe öncü firmalarımızın da katılım sağladığı etkinliğe bu sene talep oldukça fazla. Ödemiş Ticaret Odası olarak biz de etkinliğe katılıp üyelerimizin stantlarını gezerek sektöre olan katkılarından dolayı üyelerimize teşekkürlerimizi sunduk.” Dedi.

Ödemiş’te yetişen bir çok önemli ürünlerin yanı sıra süs bitkileri ve fidancılık sektörümüzde önemli bir merkez haline gelmiş olup, bölgemiz açısından önemli ekonomik değer ifade eden bir gelir kaynağı haline gelmiştir. Serginin açılmasına vesile olan tüm kurum-kuruluş ve sektör temsilcilerine teşekkür ederiz.