Haberler

ÖDEMİŞ ODA BAŞKANLARINDAN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

  • 01.11.2022
  • ezgi
ÖDEMİŞ ODA BAŞKANLARINDAN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Ödemiş Oda Başkanları’ndan Ödemiş Sarraflar Odası Başkanı Şerif NAZ, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkan’ı Hülya ÇAVUŞ, Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odasında Başkan’ı Nihat KAHYA, Ödemiş Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin DÖNER, Ödemiş Madeni İşler Ve Demirciler Odası Başkan’ı Ali BOZKAN, Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkan’ı Mustafa KÖKSOY ve Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan’ı Tahir SILAY Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SURAV’a ve Yönetim Kurulu üyelerine görev tebrik ziyaretinde bulundu.

Gelen heyeti, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman HALICI, Cevdet AYDIN, H.Selçuk BÜTÜN, Olgun BALLI, Seçkin ÖNER, Tevfik Can KİRAZ ve Genel Sekreter Adnan BENGİ karşıladı.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV yapılan ziyarete istinaden;
nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Oda Başkanlarımıza teşekkür etti ve Ödemişimize faydalı olabilecek ortak proje ve çalışmalar için Ödemiş Ticaret Odası olarak hazır olduğumuzu söyledi.
ÖDEMİŞ ODA BAŞKANLARINDAN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam