• 31.10.2022
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TOGG AÇILIŞINDA

Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nde 29 Ekim Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılış töreni düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş Yıl Dönümünde gerçekleşen ve Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV’ın da katılım sağladığı açılış törenine, TOBB ve TOGG Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, devlet temsilcileri, bakanlar, milletvekilleri, TOGG CEO’su Sayın Gürcan KARAKAŞ ve diğer Oda/Borsa başkanları da katılım sağladı.

HİSARCIKLIOĞLU, törende yaptığı konuşmada, çok özel bir günde buluştuklarını ve Türkiye'nin 100 yıllık hayalinin kendilerine nasip olduğunu söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Togg Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, "Ezberleri bozmak kolay değil ama Türk girişimcileri olarak bizler ezber bozmak için buradayız ve ezberleri bozuyoruz ve bozmaya devam edeceğiz. İşte bu yüzden Türkiye'nin Otomobili sadece yerli ve milli otomobil yapmak değildir. Togg bir otomobilden daha fazlasıdır, Togg bir meydan okumadır." dedi.

#Togg bir otomobilden fazlasıdır

#Togg teknolojik dönüşümdür

#Togg dijital ekonomiye geçiştir.