• 31.10.2022
TORBALI TİCARET ODASI’NDAN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Abdulvahap OLGUN, Meclis Başkanı Erkan AKSOY ve Torbalı Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ödemiş Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Gelen Heyeti, Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV, Meclis Başkan’ı Arif BASMACI, Yönetim Kurulu Üyeleri H.Selçuk BÜTÜN, Osman HALICI, Cevdet AYDIN, Olgun BALLI, Meclis Üyeleri Zekeriya KARABIYIK, Ali YAPAROĞLU, Metin DURSUN, Sema ÖZKUL ve Genel Sekreter Adnan BENGİ karşıladı.

İki Oda’nın Meclis Üyelerinin bir araya gelip tanışarak, Ödemiş-Torbalı arasında ticareti güçlendirmek için neler yapılabileceği yönünde istişarelerde bulunuldu. İki şehir arasında network ağları oluşturularak gerçekleştirilebilecek ticari faaliyetler hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV "Kurumlarımız arasında gerçekleştirdiğimiz karşılıklı ziyaretler, gücümüzü birlikteliğimizden aldığımız üyelerimiz için iş geliştirme ve yeni pazarlara açılabilme adına faydalı olacağı inancındayım. Üyelerimiz arasında yapılacak olan ticarete ve ortak çalışmalara her zaman destekçiyiz. Bu vesileyle ziyaretimize gelerek bizleri mutlu eden başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdulvahap OLGUN olmak üzere tüm Torbalı Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim" dedi.

Torbalı Ticaret Odası Başkan’ı Abdulvahap OLGUN, Ödemiş’e yapmış oldukları ziyaretten, karşılaştıkları misafirperverlikten ve bir araya gelmekten çok memnun olduklarını dile getirdi.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV ve Meclis Başkan’ı Arif BASMACI, Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Abdulvahap OLGUN ve Meclis Başkan’ı Erkan AKSOY’ a Ödemiş Ticaret Odası’nın tescil ettirdiği Ödemiş yöresine ait coğrafi işaretli ürünlerden ve Ödemiş Ticaret Odası tarafından Garanti Markası alınan Ödemiş Tulum ve Ödemiş Tulum Peynir ’inden takdim etti. Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı ve Meclis Başkan’ı da kendi hediyelerini Başkanlarımıza takdim ettiler.