• 31.10.2022
ÖDEMİŞ AYAKKABICILAR ODASI’NDAN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkan’ı Mustafa KÖKSOY ve beraberinde gelen heyet, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SURAV’a ve Meclis Başkan’ı Arif BASMACI’ ya görev tebrik ziyaretinde bulundu.

Gelen heyeti, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV, Meclis Başkan’ı Arif BASMACI ve Genel Sekreter Adnan BENGİ karşıladı.

Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkan’ı Mustafa KÖKSOY , yeni göreve gelen Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV’ı ve Meclis Başkan’ı Arif BASMACI’yı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Mustafa KÖKSOY ’ a ve heyetine teşekkür ederiz.