• 31.10.2022
ÖDEMİŞ ŞOFÖRLER ve OTOMOBİLCİLER ODASI’NDAN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan’ı Tahir SILAY ve beraberinde gelen heyet , Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV’a, Meclis Başkan’ı Arif BASMACI’ ya görev tebrik ziyaretinde bulundu.

Gelen heyeti, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV, Meclis Başkan’ı Arif BASMACI, Yönetim Kurulu Üyeleri H.Selçuk BÜTÜN, Cevdet AYDIN, Osman HALICI, Meclis Üyeleri Ali YAPAROĞLU, Zekeriye KARABIYIK ve Genel Sekreter Adnan BENGİ karşıladı.

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan’ı Tahir SILAY, yeni göreve gelen Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV’ı ve Meclis Başkan’ı Arif BASMACI’yı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkan Tahir SILAY’ a ve heyetine teşekkür ederiz