• 31.10.2022
ÖDEMİŞ MADENİ İŞLER ve DEMİRCİLER ODASI’NDAN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Ali BOZKAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya KIRKAN , Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SURAV’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne görev tebrik ziyaretinde bulundu.

Gelen heyeti, Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV, Yönetim Kurulu Üyeleri H.Selçuk BÜTÜN, Cevdet AYDIN, Olgun BALLI, Tevfik Can KİRAZ , Seçkin ÖNER ve Genel Sekreter Adnan BENGİ karşıladı.

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Ali BOZKAN, yeni göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı SURAV’ı tebrik ederek, yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ödemişimize faydalı olabilecek ortak proje ve çalışmalar için hazırız dedi.