• 24.10.2022
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI YENİ MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

17 Ekim 2022 Pazartesi günü yapılan seçimlerle belirlenen Ödemiş Ticaret Odası Meclisi, 22 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleşen seçimle yeni Yönetim Kurulu’nu, Meclis Başkanlık Divanı’nı, Disiplin Kurulu’nu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri’ni seçti.

Ödemiş Ticaret Odası Oda seçimlerinin tamamlanmasının ardından yeni dönem için seçilen Meclis Üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ödemiş Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan seçimden sonraki ilk meclis toplantısı, Meclis Üyesi İbrahim DEMİR başkanlığında başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Meclis üyeleri ile yapılan ilk toplantıda Meclis Başkanı ve yardımcıları ile katip üye seçimleri gerçekleştirildi. Oylama sonucunda Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkan’ı Arif BASMACI , Başkan Vekilliği’ne Sadık GÜLLÜ ve Zekeriya KARABIYIK seçilirken, katip üye olarak Sinan DÜNDAR, yedek katip üye olarak da Bülent EKER seçildi.

Seçimlerin tamamlanması ile Genel Sekreter Adnan BENGİ tarafından yeni Meclis üyeleri için ÖTO’nun Vizyonu, Misyonu, Organ Üyelerinin görev ve yetkileri ile 5174 sayılı Odalar ve Borsalar mevzuatı hakkında oryantasyon sunumu yapıldı. Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı seçilen yeni Meclis Başkanı Arif BASMACI önderliğinde yapıldı.

Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkan’ı Arif BASMACI

"Adım attığımız bu yeni dönemde Ödemiş Ticaret Odası Meclisi olarak hep birlikte bölgemizin gelişmesi için en doğru kararları alacağımıza inanıyorum. Meclis üyelerimizin desteğiyle odamıza ve odamız sorumluluğundaki Ödemiş, Kiraz ve Beydağ’ da faaliyet gösteren tüm üyelerimize hizmet verecek olmaktan son derece gururluyum. Seçim sonuçlarımızın herkese hayırlı olmasını diliyorum " dedi.