Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

  • 24.10.2022
  • ezgi
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

17 Ekim 2022 tarihinde Ödemiş Ticaret Odası hizmet binasında gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelerinin seçiminin ardından, 22 Ekim 2022 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan’ı ve Üyeleri, TOBB Delegesi ve Disiplin Kurulu’nun belirlenmesi ile Ödemiş Ticaret Odası’nda seçim süreci tamamlandı.

22 Ekim 2022 Cumartesi günü Ödemiş İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde gerçekleştirilen seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı’ na tek liste ile girilirken seçim sonuçlarına göre; Ödemiş Ticaret Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkan’ı İbrahim SURAV oldu.

Yönetim Kurulu üyeliğine Cevdet AYDIN, Osman HALICI, Seçkin ÖNER, Olgun BALLI, H.Selçuk BÜTÜN ve Tevfik Can KİRAZ seçilirken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegeliğine ise Metin DURSUN seçildi.

Seçimlerin bitmesiyle açıklama yapan Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SURAV,

"Seçimlerimizi, odamıza yakışır bir şekilde huzur ve güven içinde, üyelerimizin katılımı ve desteğiyle tamamlamış bulunuyoruz. Tek liste ile girilen seçimlerde hiçbir meslek grubunda başka liste çıkmaması üyelerimizin bizlere göstermiş olduğu güvenin sonucudur. Bu 4 yıl içinde sizlerle birlikte odamızı, üyelerimizi ve bölgemizi daha ileriye taşımak için bu görevi almaktan çok mutluyum. Bizlere destek olan tüm üyelerimize teşekkür eder, seçim sonuçları akabinde görev dağılımı yaptığımız tüm oda organ üyelerimize çalışmalarında başarılar dilerim " dedi.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam