Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYELERİ YENİ MECLİSİNİ SEÇTİ

  • 24.10.2022
  • ezgi
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYELERİ YENİ MECLİSİNİ SEÇTİ

Ödemiş Ticaret Odası organ seçimleri 17 Ekim 2022 Pazartesi günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Ödemiş, Kiraz ve Beydağ’daki iş insanlarının üye olduğu Ödemiş Ticaret Odası, önümüzdeki 4 yıl görev yapacak yeni meclis üyelerini belirledi.
Ödemiş İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleşen meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimleri büyük bir bayram havasıyla başlayıp, hoşgörü ile tamamlandı. İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Odamız bir çok şehre ve odaya örnek olacak şekilde birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir seçim süreci geçirdi.

Farklı sektörlerde toplam 8 meslek grubunda yer alan üyeler beş sandıkta oy kullandı. Tek liste ile gidilen seçimde, 20 meclis üyesi ve 48 meslek komitesi üyesi belirlendi. Ödemiş Ticaret Odası Meclisi önümüzdeki 22 Ekim 2022 Cumartesi günü toplanarak yeni yönetimi ve meclis divanını oluşturacak.

Seçim sonucunda Komite Üyesi ve Meclis Üyesi olan üyelerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYELERİ YENİ MECLİSİNİ SEÇTİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam