• 29.09.2022
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA DÖNEMİN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Ödemiş Ticaret Odası Meclisi’nin 2022 yılının eylül ayı olağan toplantısı ÖTO Meclis Başkan’ı İbrahim SURAV idaresinde ÖTO Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim SURAV, "2022 yılının eylül ayı olağan, 2018-2022 döneminin son meclis toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu çalışma dönemimizde, gece-gündüz demeden çalışan Odamızın, memleketimizin işlerini her zaman kendi işlerinin önünde tutan, meclis üyelerimize, yönetim kurulumuza ve genel sekreterimiz Sayın Adnan BENGİ başta olmak üzere gayretleri, faaliyetleri ile bizim her zaman göğsümüzü kabartan tüm personelimize çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Açılış konuşması sonrasında, geçmiş zapt okundu, Odamıza gelen evrakların değerlendirilmesi yapıldı, Odamıza ait bütçe izleme ve eylül 2022 aylık mizan cetvelinin tetkik ve tastiki görüşüldü, Odamızın eylül ayında yapılan işlemler sunumu gerçekleşti ve meslek komitelerinin sektörleri hakkında meclis üyelerimiz görüşlerini aktardı.

Dilek ve temennilerden sonra Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ söz alarak;
“Yoğun bir çalışma dönemini birlik ve beraberlik içinde geride bırakıyoruz. 2018 yılından bu yana Oda olarak pek çok faaliyete imza attık, pek çok önemli toplantıya ev sahipliği yaptık. Bu süreçte Odamızı ve ilçemizi ilgilendiren kararlar da aldık. Sektör temsilcilerinden oluşan Meclisimiz’ de sektörleri ilgilendiren kararlar verdik, ayrıca meclis üyelerimiz’in her toplantıda söz alarak dile getirdikleri görüş ve önerileri derleyerek ilgili makam ve mercilere ilettik. Çalışmalarından dolayı meclis üyelerimize , yönetim kurulumuza ve oda personelimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemin Odamıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’ dedi.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Rıfat ERİŞ ve Meclis Başkan’ı İbrahim SURAV, 2018-2022 dönemininde görevde bulunan meclis üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketlerini sundular. Toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.