• 01.09.2022
ÖTO GENEL SEKRETERLER BİLGİLENDİRME SEMİNERİNDE

365 Oda/Borsanın Genel Sekreteri için Birliğimiz Konferans Salonunda 22.08.2022 tarihinde “Genel Sekreterler Bilgilendirme” semineri düzenlendi. Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Adnan BENGİ’nin katılım sağladığı seminerde, Oda ve Borsa kanunları ve uygulamaları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ’nun da katılım sağladığı seminerde Sayın Hisarcıklıoğlu ; Birliğin 81 il ve 160 ilçedeki Oda ve Borsa camiası olarak tek bir aile olduğunu, Türkiye’nin her kesiminden, her sektöründen şirketleri, girişimcileri temsil eden, tek meslek örgütü olduğunu söyledi.

TOBB ve Oda/Borsa camiasında sihirli kelimenin “Birlik” olduğunu vurgulayan Sayın Hisarcıklıoğlu, “Bizler; üyelerimizle, genel sekreterlerimizle, çalışanlarımızla, Oda ve Borsa Başkanlarımızla, büyük bir aileyiz. TOBB, her zaman sizin yanınızda, hizmetinizde. Sıkıntınızı, görüşünüzü, önerinizi, her zaman Genel Sekreterimize ya da bana iletebilirsiniz. Bundan sonra da, bize emanet edilen makamların hizmet aracı olduğunu bilelim. Hep bu anlayışla çalışalım.” dedi.