Haberler

AŞKIN TÜRELİ'DEN ÖTO'YA ZİYARET

  • 01.09.2022
  • ezgi
Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkan’ı İbrahim SURAV, Yönetim Kurulu Üyesi H.Selçuk BÜTÜN ve Genel Sekreter Adnan BENGİ, 24. Dönem CHP İzmir Milletvekili ve CHP Ekonomi Masası Üyesi Sayın Rahmi Aşkın TÜRELİ’ yi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet GÜRİŞ’i ve beraberinde ki heyeti ağırladı.

Yapılan görüşmede, üyelerimizin ticari faaliyetlerde yaşadığı olumsuzluklar ve sıkıntılar iletildi, istişarelerde bulunuldu. Sayın Rahmi Aşkın TÜRELİ ekonomi masasının çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkan’ı İbrahim SURAV ;
“ Ödemiş Ticaret Odası olarak üyelerimizin taleplerini ilgili mercilere ileterek çözüm üretmeye ve hizmet vermeye çalışıyoruz. Son zamanlarda içinde bulunduğumuz pandemi döneminden sonra ülkemizde yaşanılan ekonomik sorunlar nedeniyle üyelerimizin ticari faaliyetleri zaman zaman olumsuz etkilenmiştir. Üyelerimiz sattıkları ürünlerin yerine yenisini koymakta zorlanıyor. Hammadde ve ürün maliyetlerinde öngörülemez artışlar ticari faaliyetleri olumsuz etkilemekte. Son zamanlarda üyelerimizden aldığımız geri dönüşlerden biri de yüksek faizdir. Birliğimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarda ticari faaliyetlerin devamlılığı için ilgili yerlere resmi yazılarla taleplerimizi dile getiriyoruz.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Sayın Rahmi Aşkın TÜRELİ’ye ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz.
AŞKIN TÜRELİ'DEN ÖTO'YA ZİYARET
AŞKIN TÜRELİ'DEN ÖTO'YA ZİYARET
AŞKIN TÜRELİ'DEN ÖTO'YA ZİYARET
AŞKIN TÜRELİ'DEN ÖTO'YA ZİYARET

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam