Türk İş Forumu - Karabağ Azerbaycan Cumhuriyeti 16 Eylül 2022

• 31.08.2022
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gönderilen yazıda, Azerbaycan Karabağ İş Forumu'nun 16 Eylül 2022 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Karabağ bölgesinde yer alan Şuşa şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmişti. Söz konusu etkinliğe ilişkin taslak program ve katılım formu ekte sunulmuştur.

Firmalarımızın katılım teyidini en geç 5 Eylül 2022 mesai bitimine kadar, ekteki katılım teyit formu ve katılımcıların pasaport fotokopileriyle birlikte Türk Ticaret ve Sanayi Odası Sekretaryasına (Adem KULA, Tel: 05312919014, E-posta: adem.kula@tobb.org.tr; turkcci@tobb.org.tr ) iletilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla

Türk İş Forumu - Karabağ Azerbaycan Cumhuriyeti 16 Eylül 2022