ÖDEMİŞ KENT KONSEYİ’NDEN ÖTO’YA ZİYARET

• 28.06.2022
Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ, Ödemiş Kent Konseyi Yönetim Kurulu’ nu ağırladı.

Yerelde bölge halkımızın ticari faaliyetlerini ve bu faaliyetleri olumsuz etkileyebilecek konular üzerinde konuşuldu. Özellikle yıllardır çözüme kavuşmayan hem ticari hem de sosyal açıdan bölgemizi olumsuz etkileyen yol çalışmaları üzerinde istişarelerde bulunuldu. İmar hizmetlerinde yaşanılan aksaklıklar ve bu konuda inşaat firmalarımızın sıkıntı yaşayarak projelerinde gecikmelerin meydana geldiğini dile getirdik. Yenilenebilir enerjinin öneminin arttığı bu dönemde de GES yönetmelik ve uygulamalarında meydana gelen aksaklıkları ilettik.

Üyelerimizin sorunlarına çözüm bulabilmek ve ticari faaliyetlerimizin devamlılığını sağlayabilmek için görüşlerimizi çözüm önerilerimiz ile birlikte aktadır. Birlikte ortak yapılabilecek çalışmalara her zaman destek vereceğimizi dile getirdik.

Ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi Yönetimine teşekkür ederiz.
ÖDEMİŞ KENT KONSEYİ’NDEN ÖTO’YA ZİYARET