“Arabuluculuk Bilgilendirme Toplantısı

• 27.05.2022
Sayın Üyemiz,

Arabuluculuk; taraflar arasındaki uyuşmazlıkların dostane yollarla çözümlenmesini sağlayan alternatif uyuşmazlık çözüm yoludur. Tahkim ise; kanunun tahkim yoluyla çözümlenmesine izin verdiği konular kapsamında olmak koşuluyla, taraflar arasında doğmuş veya doğabilecek uyuşmazlıkların devlet yargısında çözümlenmesi yerine, hakemler aracılığı ile çözümlenmesi konusunda tarafların anlaşmaları şeklinde tanımlanabilir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin önderliğinde, arabuluculuk kurumunun gelişmesi, yargı yükünün hafifletilmesi ve yaygınlaşması konularında çalışmalarını sürdüren TOBBUYUM Merkezi iş birliği ile 9 Haziran 2022 saat 11:00’da hibrit olarak düzenlenecek “Arabuluculuk Bilgilendirme Toplantısı”na ilgilenen üyelerimizin katılımlarını beklerız.

Toplantıyla ilgili detaylı bilgileri aşağıda bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,

İzmir Ticaret Odası
Tarih : 09.06.2022
Saat : 11.00 – 12:30