• 16.05.2022
TOBB 78.GENEL KURUL TOPLANTISI

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri YAŞAYAN, Meclis Başkanı İbrahim SURAV ve Genel Sekreter Adnan BENGİ ; TOBB 78. Genel Kurul Toplantısı’na video konferans üzerinden katılım sağladı.

Covid-19 tedbirleri nedeniyle online olarak gerçekleşen genel kurul toplantısı saygı duruşu istiklal marşı ve açılış konuşmalarının ardından komisyon sunumları ve oylamaları ile devam ederek Birlik Başkanımızın konuşması ile son buldu.

TOBB Başkanımız Sayın Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde, 365 Oda/Borsa Başkanları ve TOBB Delegelerinin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurul toplantısının Birliğimize ve üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.