İZMİR BİLİM, SANAYİ ve TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ'NE ZİYARET

• 16.05.2022
Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ, İzmir Bilim , Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Engin BİŞAR’ı ziyaret etti.

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Başkan Vekilliği de yapan Rıfat ERİŞ, Ödemiş OSB’ in faaliyete geçebilmesi için su sorununun öncelikli olarak çözüme kavuşması gerektiğini iletti. OSB ‘de yerleri olan firmalarımızın faaliyete geçebilmelerinin, bölgemiz sanayisinin gelişebilmesinin ve bölge haklına istihdam sağlanabilmesinin önünde en büyük engellin su sorunu olduğunu ve bu konudaki çözüm önerilerini dile getirdi. Neler yapabileceği konusunda istişare edildi.

Misafirperverliklerinden dolayı Sayın İl Müdürümüze teşekkür ederiz.
İZMİR BİLİM, SANAYİ ve TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ'NE ZİYARET