Haberler

ÖTO GIDA GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ

  • 16.05.2022
  • ezgi
ÖTO GIDA GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulumuzun organizasyonu ile Gıda Güvenliği Semineri 9 Mayıs 2022 tarihinde Ödemiş Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşti. Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ, Ödemiş Ticaret Odası Meclis üyesi Mustafa ÇOBAN, Ödemiş Ticaret Odası ve TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu’nun katılımı ile gerçekleşen seminerde güvenli gıdaya erişimin önemine değinildi.

“Üretimden Tüketime İklim Değişikliğinin Etkileri” konusunda İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreter Yrd. Dr.Pınar NACAK, “Güvenli Gıdaya Erişimde Toprak Kirliliği” konusunda Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Öğretim Üyesi Prof.Dr.Nilgün Saatçı Mordağan, “Gıda Güvenliği ve Tohum” alanında E.Ü Ödemiş Meslek Yüksek Okulu Tohumculuk Teknolojisi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Özlem ALAN konuşmacı olarak katılım sağladılar.

Yapılan seminerle ilgili Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ;

“ Her geçen gün güvenli gıdaya erişimin önemi artmaktadır. İnsan sağlığını riske atmayan gıdalar anlamına gelen “gıda güvenliği” insan yaşamının daima odağında yer alan bir konudur. Tükettiğimiz gıdaların tarladan sofraya gelene kadar geçen sürecin sağlığımızı tehlikeye atmaması için gerekli önemlerimizi toplum olarak almalıyız. Bu konuda da bilinçlenmeliyiz. Tarımsal üretimin önemli hale geldiği bu son yıllarda hem üreticilerimizi hem de tüketicilerimizi bilinçlendirmek için Ödemiş Ticaret Odası olarak bizler de bir seminer düzenleyerek alanında uzman konuşmacılarımızın bu konudaki bilgilendirmelerini dinledik. Seminerimize katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.

Seminer sonrasında Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mualla AKGÜN katılımcılara teşekkür plaketlerini sundular.
ÖTO GIDA GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam