Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’ NDAN RAMAZAN YARDIMLARI

  • 30.03.2022
  • ezgi
Ödemiş Ticaret Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle her yıl gerçekleştirdiğimiz ramazan yardımlarını bu sene de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için hazırladık. Her yıl geleneksel hale gelen gıda yardımları Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacaktır.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat ERİŞ:

“ Daha önceki yıllarda olduğu gibi ramazan ayında Birliğimiz çatısı altında ihtiyaç sahibi ailelere erzak desteğinde bulunuyoruz. Bu sene de çeşitli temel ihtiyaçların yer aldığı erzak yardımlarımızı ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıracağız. Bu sene toplamda 1000 adet gıda yardım paketi alımı sağlayarak Ödemiş, Kiraz, Beydağ’da bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Ramazan ayının da ülkemize ve bütün Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını dileyerek, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. “ dedi.

Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkan’ı İbrahim SÜRAV , Yönetim Kurulu Üyeleri’nden H.Selçuk BÜTÜN ve Genel Sekreter Adnan BENGİ de konuyla ilgili, halkımızın ramazan ayını kutlayarak, TOBB aracılığı ile yapılan erzak yardımlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile oldukları için mutlu olduklarını dile getirdiler.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’ NDAN RAMAZAN YARDIMLARI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam