ÖTO EGE BÖLGESİ KARİYER FUARINDA

• 30.03.2022
Ödemiş Ticaret Odası Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen Ege Bölgesi Kariyer Fuarına katılım sağladı.

Standımıza gelen öğrenci ve mezunlar Ödemiş’teki firmalarda iş ve staj imkanları için başvurularını gerçekleştirdiler.

Odamız Üyelerimiz, personel alımlarında odamızdan destek almak isterler ise 5431168 numaralı telefondan bizlerle iletişime geçebilirler. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda uygun personel yönlendirmesi yapılacaktır.
ÖTO EGE BÖLGESİ KARİYER FUARINDA