Haberler

Ufuk Avrupa Bilgi Günü Çevrimiçi Semineri

  • 25.01.2022
  • ezgi
Sayın Üyemiz,

İlgi : İzmir Valiliği'nin 17.01.2022 tarihli ve 25535214-749-58879 sayılı yazısı.

Ufuk Avrupa, 20212027 yıllarında uygulanacak olan Avrupa Birliği 9. Çerçeve Programı, aynı zamanda en büyük araştırma ve yenilik programıdır. Programın temel amacı; bilimsel ve teknolojik kapasiteyi güçlendirmek; yenilik kapasitesi, rekabetçilik ve istihdamı yükseltmek; toplum önceliklerini karşılamak, sosyoekonomik model ve değerleri geliştirmektir ve sürdürmektir. Ülkemiz 6. Çerçeve programından bu yana programa dahil olmaktadır. Bu çerçevede, Ufuk Avrupa Programından ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşların daha etkin bir şekilde yer almasını desteklemek amacıyla, Valiliğimiz ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) işbirliğinde, İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER himayelerinde 24 Ocak 2022 tarihi, 14:4518.15 saatleri arasında Çevrimiçi Seminer (Webinar) aracılığıyla ‘’Ufuk Avrupa Programı Bilgi Günü’’ düzenlenecektir. Söz konusu etkinlikte; tüm kurumların faydalanabileceği fırsatlar ve iyi uygulama örnekleri aktarılacak olup, proje fikirlerinin desteklendiği hibe programları hakkında bilgi verilecektir.

Etkinlik çevrim içi ‘Zoom Platformu’nda gerçekleştirileceğinden https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_6FaPP6rTSki3pP57C0Sm0w linki aracılığı ile kayıt yapılması gerekmektedir. 

Bilgilerinize Sunarız.
 Ufuk Avrupa Bilgi Günü Çevrimiçi Semineri

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam