Türkiye-Bahreyn Ekonomik Eylem Planı Hk

• 07.01.2022
Sayın Üyemiz,

İlgi : Ticaret Bakanlığı'nın 05.01.2022 tarihli ve 70740472 sayılı yazısına istinaden,

Bahreyn ile ekonomik işbirliğimizin güçlendirilmesi amacıyla somut ve uygulamaya dönük unsurlar da içerecek bir ikili ekonomik Eylem Planı hazırlanacağı bildirilmektedir.

Bu kapsamda, ilgili Eylem Planı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Bahreyn ile ile ticari ve ekonomik ilişkilerin
arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili
ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin  Birliğimize iletilmek üzere en geç 10 Ocak 2022 Pazartesi gününe kadar odamıza (odemisto@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize Sunarız.
Türkiye-Bahreyn Ekonomik Eylem Planı Hk